Nogomet

Nicolas Anelka izbačen iz reprezentacije

Borna Rupnik • subota, 19.06.2010.
Nicolas Anelka izbačen iz reprezentacije
Foto: EPA

Francuski reprezentativac Nicolas Anelka ostatak Svjetskog prvenstva pratit će na televiziji, nakon što je zbog uvreda na račun izbornika poslan kući...

Sukob Nicolasa Anelke i francuskog izbornika Raymonda Domenecha za vrijeme utakmice protiv Meksika rezultirao je loše po napadača. Naime, Anelka je poslan kući.

Igrač londonskog Chelseaja opsovao je svog izbornika u svlačionici, prenose francuski mediji, ali dobio je priliku ispričati se. Međutim, odbio je to učiniti.

"Nakon što se igrač odbio ispričati, predsjednik Francuskog nogometnog saveza Jean-Pierre Escalettes donio je u dogovoru s izbornikom i ostalim dužnosnicima odluku: Nicolas Anelka isključuje se iz momčadi", stoji u službenom priopćenju.

Na tom je sastanku kao predstavnik igrača sudjelovao i kapetan Patrice Evra, a 31-godišnji Anelka odmah je napustio reprezentativni kamp.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 23:45
    da je domenech neznam kakav idiot, nema on nikakvo pravo omalovazavati ga, to je nesto sto nogometasi nece nikad razumjeti, autoritet... dok god budu primali place od pola milje kuna tjedno mislit ce da su bogovi i da mogu neznam sta sve
    Obrisan korisnik
  • Captain Jack20.06.2010. u 15:22
    Potpuno razumijem i podržavam potez Anelke..nakon godina i godina hebavanja u mozak od strane DOmenecha neznam ko ga nebi poslal u rodno mjesto..Pa frajer sastavlja ekipu na temelju astrologije,wtf..pametnom dosta
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 14:25
    ma tu treba izbacit sve koji nisu čistokrvni francuzi...a ona nebi nitko ostao :P
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 01:14
    Ma to je rasulo u momčadi i to malo veće.. Tu se moraju temeljite izmjene napraviti.. Neće Blancu biti lako,ali mislim da će pokazati autoritet i pobacati neke mangupe van,a kada ih sredi,bit će oni opet strašni..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 01:06
    može Domenech biti najgori izbornik na svijetu, ali on je izbornik i njega se treba poštivati. može se Anelka sramiti
    Obrisan korisnik