Nogomet

Domenech: "Anelki sam dao priliku"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 20.06.2010.
Domenech: "Anelki sam dao priliku"
Foto: EPA

Francuski izbornik Raymond Domenech stao je uz odluku Saveza da se Nicolasa Anelku izbaci iz reprezentacije nakon što je napadač Chelseaja odbio ispričati se za verbalni napad...

Raymond Domenech i Nicolas Anelka "uveseljavaju" francusku javnost sukobom koji je planuo u poluvremenu dvoboja Francuske i Meksika. Domenech je Anelki prigovorio na nezalaganju, ovaj ga je vulgarno izvrijeđao i tu su popucale veze između igrača i izbornika.

"Bio sam spreman ostaviti Nicolasa u reprezentaciji, no za to je bila potrebna isprika. Dao sam mu priliku, a nakon što je odbio razgovor i ispriku, stao sam uz odluku Saveza da ga se eliminira iz reprezentacije", potvrdio je Domenech.

Domenech je isto tako dodao kako ovo nije problem između njega i igrača već problem koji se tiče cjelokupnog francuskog nogometa i odnosa prema francuskoj reprezentaciji.

Inače, očekuje se kako će Anelka tijekom narednih dana i službeno objaviti da se oprašta od reprezentativnog dresa, bez obzira što Raymond Domenech napušta reprezentaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.06.2010. u 00:05
    Sve se vraca sve se placa
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 23:43
    razumijem mentalitet i manjak discipline igraca sa tih podneblja, nemoj mi se pravit pametan i pocinjat sa licemjeima i jadnicima... o englezima imam stav da je to precijenjena repka koja je u posljednjhi 10 godina odigrala 2 postene tekme (hrvatska 1-4, hrvatska 5-1), a za nizozemce se ne bojim
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 21:22
    idite doma
    Obrisan korisnik
  • cameosis20.06.2010. u 18:14
    daj, ostavi se molim te komentiranja stvari o kojima nemaš blage veze -- to su francuzi, bez obzira što si slijep pa to ne vidiš. ne živimo više u srednjem vijeku.zanimljivo je da se svi bacaju na francuze ... a englezi i nizozemci vam ne smetaju? koji ste vi jadnici i licemjeri.
    cameosis
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 17:42
    Nema vze njihova volja za igranjem u reprezentaciji. Igraci su frustrirani losom igrom i nemoci. Par godina prije bili su narodni heroji u drzavi a sada ih pljuje cijeli svijet skupa sa njihovom drzavom, prvo radi rezultata a onda radi onoga sa Irskom. Svi znamo da je Anelka igracina i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik