Košarka

Kemzura ostaje, Vladović odlazi

Branimir Korać • nedjelja, 20.06.2010.
Kemzura ostaje, Vladović odlazi
Foto: Davor Sajko

Sa završetkom sezone u Lokomotivu iz Krasnodara započelo se sa slaganjem momčadi za narednu sezonu. Najvažnija vijest za navijače Lokomotiva je ostanak Kestutisa Kemzure na poziciji trenera, a među igračima koji odlaze nalazi se i naš Jakov Vladović...

Izbornik litavske reprezentacije Kestutis Kemzura i sljedeće sezone sjedit će na klupi Lokomotiva. Kemzura je dogovorio s čelnicima kluba nastavak suradnje za još jednu sezonu na zadovoljstvo navijača koji su takav scenarij i priželjkivali.

"Posljednjih šest mjeseci koje sam proveo u Lokomotivu bili su teški i za momčad i za mene. No sada sam se snašao, sviđa mi se ovdje i želim nastaviti započeto te u budućnosti ostvariti i bolje rezultate. Nadam se kako ćemo sljedeće sezone imati još veću pomoć navijača i da će dvorana biti uvijek puna, a ne samo protiv veliki momčadi", rekao je Kemzura nakon produženja ugovora.

Iz kluba su objavili kako je sedmorici igrača istekao ugovor, nema niti riječi o produženju s bilo kojim igračem već su svima poželjeli sreću u karijeri. Prema tome, sljedeće sezone dres Lokomotiva neće nositi Nikita Morgunov, Viktor Dubovicki, Vladislav Dragojlović, Jakov Vladović, Gerald Green, James Gist te Andre Owens.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.06.2010. u 12:35
    zadar
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.06.2010. u 00:49
    eto ga prvi play za Cedevitu
    Obrisan korisnik