Nogomet

Maradona: "Messi igra protiv Grka"

Branimir Korać • ponedjeljak, 21.06.2010.
Maradona: "Messi igra protiv Grka"
Foto: EPA

Argentinski izbornik Digeo Maradona najavio je kako će u susretu posljednjeg kola u skupini protiv Grčke napraviti dosta izmjena u početnoj postavi, no među onima koji će dobiti odmor neće biti Lionel Messi...

Lionel Messi naći će se u prvih 11 i u susretu protiv Grčke. Isako je izbornik Argentine Diego Maradona najavio odmor za veći broj igrača, Messi će nastupiti i pokušati "šarenu" momčad Argentine odvesti i do treće pobjede u skupini.

"Htjeli smo odmoriti Messija, ali će ipak igrati. Nakon što sam razmislio, shvatio sam da bi bio grijeh da mu ne dozvolim nastup, da ne bude uz svoje suigrače i da ljudima oduzmem priliku da gledaju najboljeg igrača svijeta", rekao je Maradona.

U sastavu neće biti kapetana Javiera Mascherana pa se tako očekuje kako će Messi ponijeti i kapetansku vrpcu u susretu s Grčkom, no Maradona je to odbio potvrditi.

Ono što očekuje od svoje zvijezde je da prekine post i postigne pogodak koji je već zaslužio.

"Jako dobro se sjećam svog prvog pogotka na svjetskom prvenstvu. Iskreno se nadam da će i Leo to vrlo brzo iskusiti, to je sjajan osjećaj."

Izbornika ne brine to što će se u sastavu naći dosta igrača koji dosad nisu previše igrali, a niti to što je njegova reprezentacija već naopravila veliki posao u skupini. "Motiva nam ne nedostaje. Vjerujem tim igračima, oni će se boriti za poziciju i svatko od njih će se možda naći i u sastavu u osmini finala. To je već motivacija", smatra Maradona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.06.2010. u 02:24
    kaj nije Messi već zabio na SP-ovima? ono kad su igrali sa SiCG
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.06.2010. u 18:54
    ma s drugom ekipom su za klasu iznad grčke.
    Obrisan korisnik
  • Mihalj21.06.2010. u 18:51
    ajme kaj ste se uskokodakali i sa zamjenama su predobri za grke
    Mihalj
  • Obrisan korisnik21.06.2010. u 18:11
    Svaki trener ima pravo odmarat igrace kad to moze, jer na ovakvim turnirima to moze znacit puo, a i ne mora...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.06.2010. u 16:15
    @galebRiječki, Ćiro je te 96' ubacio u ekipu sljedeća nova imena: Mrmić, Šimić, Pavličić, Soldo, Mladenović, Pamić i Jurcević (koji je kasnije igrao i protiv Njemačke jer "veliki Žuti" nije nastupio). To jednostavno (u tom trenutku) nisu bili igrači klase Štimca, Bobana, Asanovića, Jarnija ili... [više na forumu]
    Obrisan korisnik