Nogomet

Aragones: "Španjolska nije prava"

Mihaela Bradovski • utorak, 22.06.2010.
Aragones: "Španjolska nije prava"

Porazu protiv Švicarske španjolska je reprezentativna vrsta dodala jučerašnju pobjedu nad Hondurasom, no u treći će susret skupine krenuti s bojazni kako novi neuspjeh vrlo lako može značiti i kraj puta...

Bivši izbornik Luis Aragones nije zadovoljan olako propuštenim prilikama protiv Švicarske i Hondurasa, smatra kako bi Španjolsku one mogle stajati visokog plasmana, ako ne i prolaska skupine.

"Španjolska me igra ne čini mirnim, nismo na dobrom putu i moramo učiniti neke pomake do petka i susreta s Čileom. Inače će to biti jako opasna i teška situacija za nas."

Razlika između poraza i pobjede nije velika. "Jučer smo dobili, ali promjena na bolje nema. Ovo nije Španjolska koju sam očekivao. I mnogi od vas."

Aragones se nada kako njegovi bivši igrači i sadašnji izbornik kritike neće shvatiti zlonamjerno i da će Furija protiv Čilea "pokazati svoju pravu vrijednost".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!