Košarka

Vujošević pred vratima Moskve

Branimir Korać • petak, 25.06.2010.
Vujošević pred vratima Moskve
Foto: Kristijan Komarica

Tvorac uspjeha Partizana u proteklom desetljeću i jedan od najboljih europskih trenera, Dušan Vujošević, nalazi se pred potpisom ugovora s moskovskim CSKA...

Nakon gotovo deset godina provedenih na kormilu Partizana, crnogorski stručnjak Dušan Vujošević nalazi se na odlasku. Vujošević je dobio ponudu moskovskog CSKA iz kategorije onih koje se ne odbijaju, pregovori su pri kraju i očekuje se kako bi mogao ovih dana staviti potpis na ugovor.

Vujošević je već i ranije imao niz ponuda velikih klubova, ali ih je uredno odbijao, međutim sada je stigla ona koja se ne može odbiti. Bogati Moskovljani nisu bili zadovoljni radom Pašutina i traže veliko trenersko ime koje će ih vratiti u sam europski vrh. Upravo Vujoševića smatraju za takvog.

Ukoliko dođe do konačnog dogovora, Vujošević će se zaputiti u inozemstvo po prvi put od još 1998. godine kada je vodio Scavolini. Nakon toga se vratio u Radnički i 2001. godine sjeo na klupu Partizana.

Osim što je uspješno vodio Partizan i zbog odličnih rezultata u sezoni 08/09 bio proglašen za najboljeg euroligaškog trenera, sjedi i na klupi reprezentacije Crne Gore koju polako podiže na europskoj košarkaškoj karti.

Službene potvrde dolaska Vujoševića iz moskovskog kluba još uvijek nema, no u Partizanu su priznali kako su pregovori u završnoj fazi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 18:44
    veliki strucnjak tu nema dileme! sad ce imat momcad za naslov europe,pa da ga vidimo,vise nije autsajder...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 12:08
    Dule je u Partizanu izgradio svoojim rezultatima status bozanstva kod igraca, navijaca i uprave...niko mu nije smeo nista prigovoriti!!! U Moskvi je ipak druga situacija...moze doci do krize autoriteta
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 00:58
    hajnehaj ne mora znacit da ce opast dominacija Partizana,bar ne u regionalnoj ligi tu ce oni jos par sezona harat neuhvatljivi su oni za sve u regiji,a od Evrope uspjeh ce biti drugi krug,jer ipak jedan je Dule,:D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 00:43
    Sa Duletovim odlaskom prestaje i dominacija partizana...
    Obrisan korisnik
  • Captain Jack25.06.2010. u 19:38
    Ako bude složil ekipu po svom ukusu vjerujem u naslov prvaka Europe kroz 2-3 sezone,ako ne i odmah..Najveći problem bude natjerat preplećene igrače da igraju obranu..
    Captain Jack