Vodeni sportovi

U Cavtatu u revijalnom tonu

Maja Giljanović • četvrtak, 01.07.2010.
U Cavtatu u revijalnom tonu
Foto: Josip Lovrenović

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u Cavtatu je odigrala revijalnu utakmicu protiv Vaterpolskog kluba Cavtat pojačanog igračima poniklima u klubu poput Sandra Sukna, Miha Boškovića ili Mara Jokovića i tri dana prije zaostale utakmice Svjetske lige protiv Grčke pred ispunjenim tribinama pobijedila 8:6.

Trećeg dana priprema u Dubrovniku hrvatska se reprezentacija spustila 15-ak kilometara južnije i protiv Vaterpolskog kluba Cavtat pojačanog igračima poniklima upravo na plivalištu u Cavtatu odigrala revijalnu utakmicu organiziranu u svrhu promocije vaterpola 59 dana prije početka Europskog prvenstva u Zagrebu.

Seniori VK Cavtata u punoj su formi jer 10. srpnja igraju prvo kolo prvog kruga natjecanja u Drugoj ligi skupine "jug" (protiv Brodograditelja), a osnaženi za europskog U-20 prvaka Josipa Šutala i reprezentativce Sandra Sukna, Miha Boškovića, Mara Jokovića, Paula Obradovića i Mirka Nižića punim tribinama su priuštili vrhunsku zabavu.

Vezane vijesti

Reprezentacija je na koncu slavila 8:6, a najbolji strijelac je bio Petar Muslim s tri postignuta gola. Pripreme igrača i izbornika Ratka Rudića se nastavljaju, 3. srpnja je na rasporedu zaostala utakmica Svjetske lige protiv Grčke, od 5. do 7. srpnja na Balatonu su zakazane trening-utakmice protiv Mađarske, a od 8. do 10. srpnja reprezentativci su u Zagrebu nakon čega kreću u Niš na završnicu Svjetske lige od 13. do 18. srpnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.07.2010. u 10:44
    srica pa brodograditelj nece dati papra! hahaha!
    Obrisan korisnik