Nogomet

Defoe za Capellov ostanak

Mihaela Bradovski • četvrtak, 01.07.2010.
Defoe za Capellov ostanak
Foto: EPA

Napadač Tottenhama, Jermain Defoe misli da Fabio Capello ne bi trebao dobiti otkaz na mjestu izbornika Engleske. Jednako tako, volio bi kada bi takvog razmišljanja bili i ostali reprezentativci...

Engleska je jug Afrike napustila nakon najvećeg poraza na svjetskim prvenstvima, a otočki su se mediji odmah okomili na talijanskog stručnjaka i njegov kadar. Bez obzira na tragični završetak SP-a Defoe stoji iza izbornika.

"Riječ je o stručnjaku koji je to u pravom smislu riječi, osvojio je važne trofeje i nagrade i zna kako raditi s velikim igračima. Gledam li na sebe, dao mi je priliku i vjerujem da sam je iskoristio u susretu sa Slovenijom."

U razgovoru za The Guardian Defoe je otkrio kako se nada da će uz izbornika stati i ostali reprezentativci, a dio neuspjeha pripisao je pritisku.

"Možda je sve ovo posljedica pritiska s kojima su mnogi u ovoj vrsti morali živjeti i igrati. Prihvaćam kritike prema nama jer znam da se od ove grupe igrača očekivalo puno više. Vidio sam slike djece koja su plakala nakon Njemačke i znam kako im je bilo."

"Volio bih misliti kako njegov ostanak, bez obzira na sve rečeno, žele i ostali u momčadi. To je sve što imam reći o stvarima koje se ne tiču mene osobno. Osjećamo se kao da bi nas svi trenutno voljeli zamijeniti s drugima. Ali s kim? Svi će ovi igrači dati sve od sebe da dokažu kako nisu preko noći postali loši nogometaši."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!