Nogomet

Novi smjer za Školu

Ivana Strahija • ponedjeljak, 05.07.2010.
Novi smjer za Školu
Foto: Sandro Donda

Nakon što je u nedjelju ujutro održan sastanak Izvršnog odbora Škole nogometa dogovoreno je da se sazove hitni sastanak Skupštine, koja bi trebala promijeniti Upravu.

Jedna od glavnih točki dnevnog reda sjednice Skupštine Škole nogometa Međimurje-Čakovec koja će biti održana iduće subote jest razrješnica starom vodstvu i izbor novog vodstva. Naime, iako su u natjecateljskom smislu ostvareni odlični rezultati, financijska strana priče jednostavno nije štimala, a sva četiri osnivača Škole propustila su ispuniti obećano.

Najvjerojatniji nasljednik Dragutina Katalenića na mjestu predsjednika bit će Dean Panić, dosad dopredsjednik, koji ima veliku potporu roditelja. On je tom zadatku već sad ozbiljno pristupio, pa je već obavio preliminarne razgovore s gradskim i županijskim čelnicima, koji su mu dali podršku, a postoje i naznake da će konačno biti uređeni odnosi s klubovima čije mlađe kategorije Škola trenira.

Ta je vijest u svakom slučaju odlična, jer nam je sam Katalenić nedavno kazao kako baš i nema više volje boriti se da Školi pribavi potrebne financije kad nema razumijevanja s druge strane. Katalenić će stoga rado prepustiti "uzde" Paniću, te se posvetiti svom novom klubu, Čakovcu 1920.

Vrijedi spomenuti da je Škola u sezoni za nama ostvarila iznimni uspjeh, plasiravši se s juniorima i kadetima NK Međimurja u 1. HNL, nakon što su na završnom turniru u Tuhelju ostvarili plasman dovoljno dobar da se otisnu u viši rang natjecanja.

Dokaz je to da treneri Škole dobro rade i da je zajednička nogometna škola za dva čakovečka nogometna kluba, ali i cijelu regiju, izvrsna zamisao. Nada je svih onih koji znaju vrijednost domaćih igrača kvalitetnog nogometnog obrazovanja i talenta da će pod novim vodstvom taj rad krenuti i na novu, višu, razinu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!