Košarka

Vujošević doveo srpskog centra u CSKA

Borna Rupnik • srijeda, 07.07.2010.
Vujošević doveo srpskog centra u CSKA
Foto: Kristijan Komarica

Novi trener moskovskog košarkaškog diva, Duško Vujošević, ojačao je svoju centarsku liniju pridošlicom iz Hemofarma iz Vršca...

Mladi Boban Marjanović karijeru će nastaviti u Rusiji. CSKA iz Moskve potpisao je s njim trogodišnji ugovor, a za njegov će se razvoj brinuti novi strateg moskovskog kluba, Duško Vujošević, koji je Marjanovićeve kvalitete upoznao na klupi beogradskog Partizana.

Boban Marjanović: "Uzbuđen sam jer radim novi korak naprijed u svojoj karijeri. Užitak je potpisati za jedan od najboljih europskih klubova i drago mi je da imam priliku napredovati u takvoj sredini. Sretan sam što će mi Duško Vujošević biti trener i što će mi sjajni košarkaši biti suigrači."

21-godišnji, 221 centimetar visoki centar došao je iz Hemofarma, a već ima i reprezentativnog iskustva.

"Marjanović mi se jako sviđa i kao igrač i kao osoba. Visok je, ali ima odličan osjećaj za igru. Njegov je potencijal neupitan, no treba ga ostvariti, a i sam igrač je potvrdio svoju želju za radom i napretkom", izjavio je Duško Vujošević za službene stranice svog novog poslodavca.

Vjeruje da će igrački kadar uskoro biti u potpunosti složen prema njegovim željama: "Uvjeren sam da će nam Kaun i Marjanović omogućiti nekoliko varijanti u obrani i napadu. I nismo još gotovi sa slaganjem ekipe, još uvijek proučavamo mogućnosti kako osnažiti sastav".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.07.2010. u 11:16
    sad samo da se rijesi nekolko preplacenih igraca,dovede jos par igraca zeljnih igre,i CSKA ce ponovo harat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.07.2010. u 10:31
    najbolje bi bilo kad bi sad CSKA doveo sve ovosezonske igrace partizana... i bili bi prvaci europe ;))
    Obrisan korisnik