Nogomet

Lannoy: "Luis Fabiano nije bio iskren"

Borna Rupnik • subota, 10.07.2010.
Lannoy: "Luis Fabiano nije bio iskren"
Foto: EPA

Francuski sudac Stephane Lannoy ostat će u sjećanju prije svega navijačima Obale Bjelokosti jer je Luis Fabiano njihovoj reprezentaciji postigao pogodak nakon igranja rukom. Lannoy je ponudio vrlo zanimljivo objašnjenje...

Utakmica Brazila i Obale Bjelokosti završena je pobjedom južnoameričkog predstavnika 3:1, a sudac Stephane Lannoy našao se u središtu pažnje zbog nekoliko svojih odluka, među kojima je bilo i priznavanje drugog brazilskog pogotka.

Luis Fabiano, naime, zabio je za 2:0 nakon što se poslužio rukom, a posebno je zanimljiva scena uslijedila nakon gola, kada je Lannoy prišao brazilskom napadaču i kratko porazgovarao s njime.

"Nisam bio siguran kako je Luis Fabiano primirio loptu prije postizanja pogotka. Mogao ju je primiti laktom, nadlakticom ili prsima", prisjetio se francuski sudac ključnog trenutka.

"Zato sam odlučio popričati s njime i rekao mi je da je loptu prihvatio prsima. Stoga mi nije preostalo drugo nego priznati pogodak, a tek sam poslije utakmice shvatio da Luis Fabiano nije bio iskren prema meni", izjavio je Lannoy francuskim medijima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis13.07.2010. u 00:39
    a lažeš li lažeš govnaru jedan ... kojeg vraga si se cerekao onda? znao si da je igrao rukom i nadam se da će te ukloniti od nogometa.
    cameosis
  • Obrisan korisnik10.07.2010. u 12:49
    pa koji ti njega k*r*c pitati kako je primio loptu, ja ko sudac si to nikad nebi dopustio, dok utakmica traje, ona odluka koju sam doneo je bila ta koja je trebala, pa makar i bila kriva, to igraci za vrijeme utakmice neznaju, a poslje utakmice pricaj s njim do mile volje, al na terenu, nemas sta... [više na forumu]
    Obrisan korisnik