Nogomet

Tabarez: "Nismo lošiji od Njemačke"

Ivana Strahija • nedjelja, 11.07.2010.
Tabarez: "Nismo lošiji od Njemačke"
Foto: EPA

Izbornik Urugvaja smatra da njegova momčad nije zaslužila biti poražena u duelu s Njemačkom. Po svemu su bili ravnopravni s Nijemcima, naglasio je Tabarez.

Oscar Tabarez očekivano je teško prihvatio poraz protiv Njemačke u borbi za treće mjesto SP-a: "Nismo trebali izgubiti. U borbi protiv prave nogometne sile bili smo ravnopravni po svemu. Mogli smo pobijediti, Nijemci nisu bili ništa bolji od nas."

No, iza Urugvaja je mnogo dobrih utakmica u JAR-u: "Pokazali smo mnogo, imamo na temelju čega učiti i dalje stvarati reprezentaciju", rekao je Tabarez.

Na svoju momčad je izuzetno ponosan bio njemački veznjak Bastian Schweinsteiger: "Cijela Njemačka bi se trebala ponositi nama, iako znam da je navijačima bilo teško nakon što smo izgubili utakmicu za finale. No, vratili smo se nakon tog poraza i pokazali pravi karakter, a meni je prava čast igrati za takvu momčad", rekao je igrač Bayerna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.09.2010. u 03:26
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.07.2010. u 19:08
    Da su Njemci imali sve igrace zdrave (Lahm, Klose, Podolski) mogao je Uruguay gore zavrsit - istina Uruguay je vodio 2-1 no Njemci se nisu predali i uzvratili im 2 gola za pobjedu :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.07.2010. u 17:02
    dobro je schweinsteinger ne pametuj
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.07.2010. u 16:35
    svaka cast urugvajcima,njemci su imali previse rosada i izostanaka u prvom timu u suprotnom bi urugvajci gore prosli od engleza i argentinaca!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.07.2010. u 11:39
    E da nije bilo Muslere i njegovih plivanja,parader koji najbolje brani penale Svaka čast i jednima i drugima,a pogotovo Urugvaju jer su imali priliku kod 2-1,i odlično su se držali.
    Obrisan korisnik