Nogomet

Argentina Maradoni nudi novi ugovor

Branimir Korać • četvrtak, 15.07.2010.
Argentina Maradoni nudi novi ugovor
Foto: EPA

Argentinski nogometni savez želi nastaviti suradnju s Diegom Armandom Maradonom te mu planiraju narednih dana ponuditi novi četverogodišnji ugovor...

Vrh argentinskog nogometa zadovoljan radom Diega Armanda Maradone priprema mu novi ugovor. Tijekom narednih dana obavit će se razgovori između predsjednika Saveza Julija Grondone i Maradone nakon čega će biti poznato hoće li Maradona ostati izbornikom.

Nakon završetka Svjetskog prvenstva i razočaravajućeg nastupa u četvrtfinalu protiv Njemačke, Maradona nije eksplicitno rekao kako odlazi s klupe već je rekao kako bo mogao napustiti klupu što otvara mogućnost čelnicima Saveza da ga nagovore na ostanak.

Otkad je sjeo na klupu Maradona se suočavao najčešće s kritikama. Javnost mu je najviše zamjerala izbor igrača, posebno nakon što je izostavio s popisa za Svjetsko prvenstvo Estebana Cambiassa i Javiera Zanettija, ali se dobro nosio s kritikama i "tjerao je svoju politiku".

U Južnu Afriku je otišao praktički u posljednji trenutak, tamo Argentina nije igrala loše sve do tog kobnog susreta s Njemačkom koji je na kraju bacio i Maradonu u duboku depresiju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.07.2010. u 17:51
    luđaci
    Obrisan korisnik
  • Captain Jack15.07.2010. u 15:16
    Neznam ko je veća smijurija - Maradona ko trener ili onaj ko mu nudi novi ugovor..Samo naprijed dečki,jedva čekam da vas Brazil uništi 2014.godine...
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik15.07.2010. u 14:10
    Maradona mora još puno žganaca pojest da bi bio dobar trener koji će nešto osvojit. On bi trebao biti motivator, ali ne i izbornik..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.07.2010. u 13:21
    drago mi je da ce maradona ostat s argentinom ce osvojit Copa Amerika i SP u Brazilu :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.07.2010. u 12:26
    ha ha ha
    Obrisan korisnik