Košarka

Gordon seli kod Vujoševića

Branimir Korać • petak, 16.07.2010.
Gordon seli kod Vujoševića
Foto: Kristijan Komarica

Dojučerašnji razigravač Cibone Jamont Gordon nalazi se na milimetar od prelaska u moskovski CSKA. Očekuje se kako će najkasnije do kraja vikenda Moskovljani objaviti realizaciju transfera...

Odlična sezona u Ciboni osigurala je Jamontu Gordonu unosan angažman u jednom od najvećih europskih klubova moskovskom CSKA. Moskovljani su, točnije Dušan Vujošević, impresionirani Gordonovim mogućnostima odlučili ga dovesti u svoje redove.

Službena potvrda transfera dogodit će se vrlo brzo, a Gordon bi u Moskvi trebao zarađivati nešto iznad milijun eura po sezoni. Rusi se nadaju kako će biti prava zamjena za Zorana Planinića koji je preselio u Himki.

Prošla sezona za Gordona je bila iznimno uspješna, u Ciboni je doživio potpunu afirmaciju i odigrao za klasu bolje nego u Italiji sezonu ranije. Velike zasluge za to idu i treneru Perasoviću kod kojeg je značajno napredovao, a poznavajući Vujoševićev rad, Gordon bi mogao završiti na još jednoj razini više.

Što se tiče ostanka u Ciboni, to je još sredinom sezone postalo nemogućom misijom. Dobro su poznati svi problemi našeg kluba i za klasu poput Gordona ova sredina nije imala dovoljno financijskih mogućnosti, ali i ambicija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.07.2010. u 14:26
    Ajd neka, zaslužio je.
    Obrisan korisnik
  • domba5717.07.2010. u 13:53
    sretno majstore u cska :)
    domba57