Nogomet

Keane: "Ruka? Ostalo u prošlosti"

Borna Rupnik • subota, 17.07.2010.
Keane: "Ruka? Ostalo u prošlosti"
Foto: Tomislav Pacak

Tottenham će idućeg tjedna odigrati prijateljsku utakmicu protiv New York Red Bullsa, a prva zvijezda tog susreta bit će novopridošli Thierry Henry...

Francuski napadač Thierry Henry otišao je iz Barcelone i potpisao za Red Bullse iz New Yorka, a prvi pravi test u novom dresu predstavljat će mu engleski Tottenham, gradski rival njegovog bivšeg kluba, Arsenala.

O Henryju su stoga nekoliko riječi prozborili trener i igrač Tottenhama, Harry Redknapp i Robbie Keane.

"Mislim da je Henry veliki dobitak za MLS. Radi se o fantastičnom igraču, svakako jednom od najboljih koji je svojim igrama počastio Premiership, a ujedno je i sjajan dečko", kaže strateg Tottenhama.

"Njegov je dolazak odličan posao za New York. Smatram da se bez problema mogao vratiti u Englesku i lakoćom nastaviti igrati na toj razini", dodao je Harry Redknapp.

A Robbie Keane tvrdi da je Henryjevo igranje rukom protiv Republike Irske u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo arhivirana priča: "Henryjeva ruka? Završeno, zaboravljeno, ostalo u prošlosti".

"Thierry Henry očigledno je izvanredan igrač. Njegove su izvedbe u Arsenalu bile briljantne, neprestano je zabijao i uvjeren sam da će se dobro snaći u američkoj ligi", kaže Robbie Keane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.07.2010. u 17:57
    .....IRSKA......
    Obrisan korisnik