Nogomet

Löw dobio novi ugovor

Branimir Korać • utorak, 20.07.2010.
Löw dobio novi ugovor
Foto: EPA

Joachim Löw ostaje na klupi njemačke reprezentacije. Njemački nogometni savez mu je ponudio novi dvogodišnji ugovor, ovaj ga je prihvatio i tako se odlučio na nastavak suradnje...

Ono što je najviše mučilo njemačku nogometnu javnost proteklih dana bilo je pitanje izbornika. Ostaje li Joachim Löw na klupi Njemačke ili će Savez morati potražiti novo rješenje, a to pitanje je danas dobilo odgovor.

Löw je prihvatio novi dvogodišnji ugovor uz poboljšane uvjete i tako se odlučio za ostanak na klupi. Stari ugovor mu je bio istekao tijekom Svjetskog prvenstva pa je tamo otkazivanjem jednog treninga jasno pokazao Savezu kako mu je namjera što brže razgovarati o novom ugovoru.

Osim njega, nove ugovore, također dvogodišnje, dobili su i team manager Oliver Bierhoff, prvi pomoćnik Hansi Flick te trener vratara Andreas Köpke.

Glavni Löwov cilj bit će plasman na Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini te lov na titulu europskog prvaka. Odličnim igrama u Južnoj Africi, mlada njemačka momčad pokazala je kako to ne bi trebala biti nemoguća misija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.07.2010. u 06:14
    hajde dobro - mislim da je to dobar potez za Njemce... a bit ce i cool vidjet koliko boja i vrsta ima iskreirat sa V-neck majicama koje ocigledno obozava ;)
    Obrisan korisnik