Nogomet

Blanc prekrižio reprezentativce sa SP-a

Borna Rupnik • petak, 23.07.2010.
Blanc prekrižio reprezentativce sa SP-a

Francuski nogometni savez složio se s namjerom novog izbornika. Laurent Blanc za prijateljsku utakmicu u kolovozu neće zvati nijednog člana reprezentacije koji je putovao u Južnoafričku Republiku...

Novi francuski izbornik Laurent Blanc nedavno je najavio da kao sankcije za neprimjereno ponašanje reprezentativaca na jugu Afrike planira izostaviti sve putnike na Svjetskog prvenstvo sa sljedećeg okupljanja.

Rečeno - učinjeno. 23 reprezentativca koji su branili francuske boje u Južnoafričkoj Republici neće biti pozvani za prijateljsku utakmicu protiv Norveške, koja je na rasporedu 11. kolovoza u Oslu. To je u petak potvrdio i Francuski nogometni savez.

"Ne mogu se ponašati kao da se na svjetskoj smotri nije ništa dogodilo", izjavio je Laurent Blanc planirajući ovu odluku.

Prekriženi reprezentativci prvu će priliku za povratak u izabranu vrstu imati na otvorenju kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine, kada Francuska na svom terenu čeka Bjelorusiju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.07.2010. u 00:17
    Zaboravio si Nasria
    Obrisan korisnik
  • Weasley23.07.2010. u 22:20
    samo neki od (mogućih) igrača za norvešku: golmani-landreau, douchez braniči-fanni, rami, cissokho, ciani, escude, boumsong vezni-L.diarra, m'vila, cheyrou, sissoko, mollo, sertic (?), ngoyi napad-ben arfa, briand, benzema, remy, saha, gomis, n'gog, obertan
    Weasley
  • Weasley23.07.2010. u 22:15
    blanc je oštro počeo...skidam kapu za ovaj potez...tak se to radi...kad bi svi treneri bili takvi možda bi se ove ''zvijezde'' malo spustile na zemlju...120% sam siguran da će se u prijateljskoj protiv norveške pronaći neki novi dobar francuski igrač za kojeg dosad nismo ni čuli...
    Weasley
  • Obrisan korisnik23.07.2010. u 20:50
    Blanc je izgleda zasuka rukave ozbiljno. Mislin da se za njegovog mandata sigurno neće dogodit neke neočekivane stvari,a volija bi da uzmu bodove Rumunjima u kvalama,radi Bosne.
    Obrisan korisnik
  • zagri7923.07.2010. u 20:31
    Baš ih je zaj..... haha, pa to su i priželjkivali mnogi od tih igrača.
    zagri79