Nogomet

Ćiro: "Poraz nas neće spriječiti"

Borna Rupnik • četvrtak, 29.07.2010.
Ćiro: "Poraz nas neće spriječiti"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski trenerski obračun u Kini pripao je Branku Ivankoviću, ali Ćiro Blažević ne planira odustati od borbe za titulu...

Shanghai Shenhua Miroslava Blaževića izgubio je pred svojim navijačima od Shandong Lunenga Branka Ivankovića i međusobni susret i prvo mjesto na tablici. Domaćini su, doduše, poveli, no gosti su u samo šest minuta preokrenuli na konačnih 2:1.

Miroslav Blažević: "Shandong je u ovoj utakmici bio bolja momčad i zaslužio je pobjedu. Mi imamo mladu momčad, no igrali smo dobro, a poraz nas neće spriječiti u marljivom radu s ciljem osvajanja prvog mjesta".

"Jako sam sretan što smo ostvarili ovu pobjedu i tako izravnom konkurentu preoteli prvo mjesto na tablici", pobjednički je prokomentirao Branko Ivanković poslije susreta.

"Morali smo proći razne teške borbe kako bismo stigli na vrh, a ovaj će nam rezultat poslužiti kao dodatna motivacija u sljedećim utakmicama, u kojima također tražimo pobjede", dodao je naš trener za službene Fifine stranice.

Ipak, oprezno upozorava da prvenstvo nipošto nije gotovo, iako dva boda i utakmica manje zvuče vrlo ugodno: "Prerano je prognozirati tko će uzeti naslov prvaka. Tek smo na polovici puta, pred nama su teški izazovi i moramo se usredotočiti na prvu sljedeću utakmicu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.07.2010. u 19:00
    Molim Vas prestsnite pisati o tom cirkusantu , koga jos zanima ciro i koga zanima kineska liga
    Obrisan korisnik