Nogomet

Khedira se "neće odreći svog mjesta"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 02.08.2010.
Khedira se "neće odreći svog mjesta"
Foto: HB-Press-Agency

Novopečeni član Reala iz Madrida ne planira se olako odreći svoje pozicije u njemačkoj reprezentaciji, usprkos skorom povratku Michaela Ballacka...

Povratak Michaela Ballacka na nogometne terene znači i novu "brigu" za njemačkog izbornika Joachima Löwa, koji je bez svog donedavnog kapetana stvorio impresivan sastav te osvojio treće mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Osim što se povela rasprava o tome hoće li Ballack dobiti natrag kapetansku vrpcu, upitno je i gdje će pronaći svoje mjesto na terenu. Naime, Sami Khedira i Bastian Schweinsteiger u sredini terena odradili su sjajan posao.

Khedira je tim nastupima osigurao i transfer u Real Madrid. "Iz sportske perspektive to je korak prema svjetskoj klasi. Uvijek sam želio biti vrhunski igrač, a uz dužno poštovanje Stuttgartu, kojemu sam itekako zahvalan, Real Madrid predstavlja višu kategoriju", kaže Khedira.

On smatra da će igrama pod Joseom Mourinhom može dodatno učvrstiti svoju poziciju u Elfu: "Iskustva iz Real Madrida mogu prenijeti na njemačku reprezentaciju".

"Sigurno se neću dobrovoljno odreći svog mjesta u prvoj jedanaestorici Njemačke", izjavio je Sami Khedira njemačkim medijima. Ballack se ovoga ljeta iz Engleske vratio u Bayer iz Leverkusena i polako se poslije ozljede vraća treninzima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.08.2010. u 02:01
    Po meni je Njemačka bila najbolja repka na SP-u,bolja od Furije i VIŠE su zaslužili naslov prvaka...
    Obrisan korisnik
  • Krunchie702.08.2010. u 23:39
    Ballack je nešto ko Schumacher u F1; dobar, odličan igrač, al prljav i bezobrazan.... vidjet ćemo što će bit od Khedire, nadam se samo da će nastavit sa dobrim igrama sa SP-a
    Krunchie7
  • Obrisan korisnik02.08.2010. u 20:00
    Jedno od najugodnijih iznenađenja SP-a...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.08.2010. u 19:55
    ..Löw ako je mudar neće ni zvati Ballacka u repku,pa čovjek ima 34 godine,a prošle sezone u Chelseu nije odigrao ni jednu kvalitetnu tekmu..njemačka repka mi bez njega djeluje puno pozitivnije,a čini mi se da ga ni suigrači ne žele više na terenu..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.08.2010. u 17:08
    meni je oduvijek taj Ballack bio više priča nego rezultat. a i pomalo mi je uvijek bio prgav. i pun sebe.
    Obrisan korisnik