Ostali sportovi

BMX zvijezde u Osijeku

Sportnet • utorak, 03.08.2010.
BMX zvijezde u Osijeku

U sklopu Pannonian Challengea XI uz Osječko nastupit će i brojne zvijezde BMX-a. Svakako ime koje se posebno ističe je ono Daniela Dhersa...

Veliki obol važnosti Pannonian Challengea XI uz Osječko dat će i dolazak i nastup venezuelanske zvijezde, najboljeg vozača BMX-a današnjice, Daniela Dhersa.

Dhers je već godinama na vrhu BMX karavane i "crvena krpa" za sve ostale natjecatelje, no ovaj 25-godišnjak rodom iz Caracasa je jednostavno nedodirljiv. Od 2006. godine kada je osvojio svoj prvi Action Sports Tour naslov, Dhers je prvo ime ovog sporta u svijetu.

Vezane vijesti

Dhers u Osijek dolazi u sjajnoj formi što pokazuje i njegovo posljednje dostignuće.

Naime na netom završenim Olimpijskim igrama ekstremnih sportova X Games 2010 Dhers je osvojio zlatnu medalju i to svoju treću od prvog nastupa na X Games. Dosad je slavio 2007. i 2008. godine, bez zlata je ostao prošle godine, ali je zato ove godine nadjačao prve pratitelje Dennisa Enarsona, Garyja Younga, Bretta Banasiewicza i Dioga Caninu.

Osim Dhersa u Osijeku se očekuje nastup još nekolicine odličnih vozača i to prije svih Brada Simmsa, Tobiasa Wickea, Senada Grošića, Jurice Baraća...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • russell03.08.2010. u 12:35
    panonian je najjača manifestacija u gradu,tambs ap
    russell