Nogomet

Bilardo: "Maradoni su otvorena vrata"

Nikola Vlahović • utorak, 03.08.2010.
Bilardo: "Maradoni su otvorena vrata"
Foto: EPA

Direktor argentinske reprezentacije, Carlos Bilardo, izjavio je da bi se Diego Maradona mogao vratiti na izborničku klupu.

Iako ga je Diego Maradona prozvao izdajnikom, direktor argentinske nogometne reprezentacije, Carlos Bilardo, rekao je kako bi se Maradona mogao vratiti na izborničku funkciju.

Mali zeleni imao je ugovor s reprezentacijom Argentine do kraja Svjetskog prvenstva, a nakon što mu je ugovor istekao, Maradona se nije uspio dogovoriti s čelnim ljudima tamošnjeg nogometnog saveza oko nastavka suradnje.

Maradona je tada optužio Bilarda da ga je izdao i da mu je radio iza leđa, međutim, Bilardo smatra da bi Maradona trebao doći na pregovore: "Diego Maradona bi se mogao vratiti. Nisam mu zatvorio vrata. Ako dođe na razgovor s Grondonom, ne znam što bi se moglo dogoditi, sve je pitanje razgovora".

U prvim pregovorima Maradona je postavio uvjet da će ostati izbornik samo ako s njim mogu ostati i svi njegovi suradnici, a predsjednik Argentinskog nogometnog saveza nije udovoljio njegovim uvjetima.

"Moj je posao predložiti ljude koji mogu obavljati funkciju izbornika, a onda Izvršni odbor o tome odlučuje. Postoji mogućnost još jednog sastanka između Maradone i Saveza", dodao je Bilardo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!