Nogomet

"Nisam očekivao poraz od Njemačke"

Nikola Vlahović • utorak, 03.08.2010.
"Nisam očekivao poraz od Njemačke"
Foto: EPA

Argentina je na Svjetskom prvenstvu igrala dobro do četvrtfinala, a onda je došla Njemačka koja je razmontirala Gaučose. Lionel Messi priznaje da ga je razočarao taj poraz...

Iako su se kod većina navijača i igrača slegle emocije oko Svjetskog prvenstva, Argentinac Lionel Messi još žali za porazom od Njemačke.

Naime, Njemačka je u četvrtfinalu nadigrala Argentinu pobijedivši s visokih 4:0 te su Gaučosi bili prisiljeni otputovati kući. Prva zvijezda argentinske reprezentacije, Lionel Messi, prisjetio se te utakmice te je priznao da nije očekivao poraz.

"To je jako utjecalo na mene jer nisam očekivao poraz od Njemačke. Međutim, to je prošlo i ništa se više ne može napraviti. Bilo bi pogrešno kad bi se stalno vraćao na taj poraz. Oporavio sam se i sad razmišljam samo o Barceloni", rekao je omaleni napadač.

Osvrnuo se Messi i na novu sezonu u Primeri te je zaključio: "Ciljevi su nam uvijek isti. I ove godine idemo pa sve naslove. Znamo da će nam biti teško, ali imamo odličnu momčad i spremni smo za početak".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.08.2010. u 00:04
    Maradona nije naučio igrače da igraju kao tim a ne kao pojedinac..Za Argentinu vrijedi: Nogomet je igra gdje dva tima jure za loptom a uvijek pobijede Švabe
    Obrisan korisnik
  • Pezer03.08.2010. u 23:58
    Ma oni su krivi jer su dali da Maradona vodi repku nije kriv messi stavio ga tamo kraj teveza higuaina i ostalih zvijezda i opet da on sve radi, u Barci on sa Xavijem igra i sve razbija ova budala nije vodila Cambiasa na svjetsko,da je stavio nekog ko samo zna odigrat dupli pas i podvalit loptu... [više na forumu]
    Pezer
  • Obrisan korisnik03.08.2010. u 14:48
    Nikad nisi ni razmišljao o repki.. Maradona je debil što te stavio za kapetana,nisi u stanju postavit se na terenu a kamoli vodit momčad..
    Obrisan korisnik