Nogomet

Morientes na putu za Cipar

Nikola Vlahović • petak, 06.08.2010.
Morientes na putu za Cipar
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši španjolski reprezentativac, Fernando Morientes, u potrazi je za novim klubom, a karijeru bi mogao nastaviti u ciparskom prvoligašu.

Nekadašnji napadač Real Madrida i španjolske reprezentacije, Fernando Morientes, još nije pronašao klub u kojem će nastaviti karijeru, međutim, blizu je dogovora s ciparskim prvoligašem.

34-godišnjak je ovog ljeta postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s francuskim prvakom Marseilleom. Od tada je Španjolac u potrazi za novim angažmanom, a prema pisanju francuskih medija vrlo je blizu dogovora s ciparskim Apollonom.

Španjolac je već odradio prvu rundu pregovora s čelnicima Apollona i sve je izvjesnije da će Morientes obući dres tog kluba te tako postati važno pojačanje za ciparskog prvoligaša.

Ukoliko se transfer ostvari, onda će to biti osmi klub za kojeg je Morientes nastupao. Osim u dresu Real Madrida, napadač je još postizao golove za Albacete, Zaragozu, Valenciju, Monaco, Liverpool i Marseille.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.08.2010. u 17:25
    uh jebote kakav igračina je to bio, a u HNL-u bi bio Bog za ove! dinamu bi sigurno donio 15 golova, i potrpao 90% šansi što ih stvore, u to sam uvjeren . JBT MAMIĆ GONI SE U 3 PM IZ DINAMA. Dosta mi tih licemjera digne 30 mil. ojra na godinu a potroši 300.000 ojra i on želi u Ligu prvaka. E moj... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.08.2010. u 08:59
    Mogao je Maminho nabacit svoj šarm i probat ga dovest.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.08.2010. u 13:02
    Ionako mu završava karijera pa mu u Cipru i neće biti tak loše...
    Obrisan korisnik