Nogomet

Toure srušio Talijane, remi BiH

Nikola Vlahović • srijeda, 11.08.2010.
Toure srušio Talijane, remi BiH
Foto: EPA

Sinoć su svoje prijateljske utakmice odigrali Italija i Obala Bjelokosti te BiH i Katar. Talijani su ponovno razočarali, dok su igrači BiH odigrali mršavih 1:1.

Novi izbornik Italije, Cesare Prandelli, debitirao je porazom. Naime, u utakmici koja je odigrana na Upton Parku, Talijani su poraženi od Obale Bjelokosti 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je branič Manchester Cityja, Kolo Toure, u 55. minuti utakmice nakon ubačaja Demela s desne strane. Imali su Talijani u 48. minuti i vratnicu, koju je pogodio Marco Motta.

Talijanskog izbornika može jedino veseliti dobra igra Cassana i Balotellija, koji su bili vrlo razigrani te su dobro proigravali svoje suigrače, posebno Cassano.

Bosanskohercegovački reprezentativci u prijateljskom su ogledu na Grbavici odigrali tek 1:1 protiv Katara. Iako si izabranici Safeta Sušića bili veliki favoriti, nisu uspjeli doći do pobjede.

Vodstvo domaćinima donio je Vedad Ibišević već u devetoj minuti, a golu je prethodilo krasno dodavanje Edina Džeke. Katar je poravnao rezultat u 60. minuti kada je najstrožu kaznu sigurno realizirao Majed.

Imali su igrači BiH dosta prilika i bili su puno bolji, međutim, nisu ih iskoristili te je Katar došao do izjednačenja i puno zadovoljniji napustio Sarajevo.

Prijateljske utakmice:

Italija - Obala Bjelokosti 0:1

Bosna i Hercegovina - Katar 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!