Nogomet

Gerrard: "I ja bih nam zviždao"

Borna Rupnik • srijeda, 11.08.2010.
Gerrard: "I ja bih nam zviždao"

Engleski nogometni reprezentativci svjesni su da ih u srijedu navečer na Wembleyu neće dočekati topla dobrodošlica publike...

Gordi Albion svojim će se navijačima poslije neslavnog nastupa na jugu Afrike predstaviti u prijateljskom susretu protiv Mađarske. Steven Gerrard ističe da u engleskom taboru ne planiraju čuti srdačan pljesak s tribina.

"Očekujem miješanu reakciju publike. Siguran sam da će biti zvižduka, ali moramo ih muški podnijeti. Zaslužili smo ih, iznevjerili smo svoje navijače", izjavio je Liverpoolov nogometaš dan uoči tog dvoboja.

"I ja bih nam vjerojatno zviždao. Nadam se da ćemo im s vremenom pokazati da smo dobra momčad. Očajnički ih želimo usrećiti", dodao je Steven Gerrard.

On je također pružio punu potporu svom izborniku Fabiju Capellu: "Vjerujem u njega, bilo bi glupo i naivno ne nastaviti u tom smjeru. Ne može se samo njega kriviti, svi moramo preuzeti svoj dio odgovornosti".

"U Južnoafričkoj Republici stvari nisu funkcionirale kako treba i poslušat ćemo riječi svog iskusnog izbornika i slijediti ga. Nema isprika, proučit ćemo gdje smo griješili protiv Njemačke i pokušati to ispraviti", zaključio je engleski reprezentativac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.08.2010. u 15:25
    ma nismo prepotentni, samo smo puni sebe...
    Obrisan korisnik