Nogomet

Tevez na Maradoninoj strani

Nikola Vlahović • srijeda, 11.08.2010.
Tevez na Maradoninoj strani
Foto: EPA

Argentinski reprezentativac, Carlos Tevez, stao je u obranu bivšeg izbornika Maradone, koji je tu funkciju napustio nakon Svjetskog prvenstva.

Napadač Manchester Cityja, Carlos Tevez, osvrnuo se na smjenu bivšeg izbornika Argentine Diega Maradonu te je stao u obranu Malog zelenog.

Premda je Argentina na Svjetskom prvenstvu igrala dobar nogomet, u četvrtfinalu ih je nadigrala Njemačka i glatko pobijedila s visokih 4:0. Nakon mnogo nagađanja hoće li i dalje ostati na klupi Gaučosa, Maradona je odlučio otići.

Međutim, Tevez je stao na stranu Maradone te je kritizirao predsjednika Argentinskog nogometnog saveza Julia Grondonu. "Nakon što smo ispali od Njemačke, Grondona je u svlačionici rekao da će Maradona i dalje biti trener i da može raditi što želi. Ako će Grondona održati sastanak ja mu mogu to reći u lice", rekao je Tevez i tako potkrijepio tezu da je Grondona izdao Maradonu.

Napadač je rekao da se ne boji nikakvih sankcija i da ga nije briga hoće li biti pozvan na iduće okupljanje reprezentacije. "Ja kažem ono što mislim i osjećam. Nije me briga ako ne dobijem poziv u reprezentaciju za sljedeće utakmice", dodao je Tevez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.08.2010. u 21:16
    taj tevez ga isto sere.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.08.2010. u 16:45
    http://www.youtube.com/watch?v=vIEOn_H3bh4 jako smijesan video gdje tevez izbjegava maradonin ritual prije utakmice
    Obrisan korisnik