Nogomet

Blanc: "Nema ohrabrujućeg poraza"

Borna Rupnik • četvrtak, 12.08.2010.
Blanc: "Nema ohrabrujućeg poraza"
Foto: EPA

Novi francuski izbornik Laurent Blanc debitirao je porazom u Norveškoj, a iako igra nije bila loša, bivši trener Bordeauxa ističe da je htio i - pobjedu...

Francuska je u Oslu povela preko Hatema Ben Arfe, ali je Erik Huseklepp s dva pogotka potopio nade Laurenta Blanca u uspješan debi na kormilu nacionalne selekcije.

Blanc je, doduše, zadovoljan igrom, ali poraz ga itekako smeta: "Dobro smo igrali i jedino me razočarao rezultat, ali to je ono najvažnije. Nema ohrabrujućeg poraza. Kada pripremate utakmicu, pripremate pobjedu".

"Impresioniralo me kako su moji igrači držali loptu i stvarali brojne prilike, no ostaje žal zbog rezultata. Rekao sam igračima da su s obzirom na viđeno mogli i do boljeg ishoda", dodao je strateg Tricolora.

Neki od igrača pritom su iskoristili priliku i nametnuli se za buduće akcije. "Mogu već sada potvrditi da će pojedini nogometaši koji su igrali u Norveškoj biti u sastavu i 3. rujna", najavio je Laurent Blanc. Francuska kvalifikacije za Europsko prvenstvo otvara utakmicama protiv Bjelorusije te Bosne i Hercegovine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!