Nogomet

Riquelme odbio povratak u Europu

Branimir Korać • petak, 13.08.2010.
Riquelme odbio povratak u Europu
Foto: Sandro Donda

Playmaker Boce Juniorsa Juan Roman Riquelme završio je sagu o nastavku karijere potpisavši novi četverogodišnji ugovor s argentinskim klubom čime je odbio brojne ponude europskih klubova...

Juan Roman Riquelme je postigao dogovor s upravom Boce Juniorsa i stavio potpis na novi četverogodišnji ugovor. Riquelme je naglašavao kako nema ništa protiv ostanka, ali i da će razmotriti ostale ponude, no čini se kako one ipak nisu bile toliko primamljive.

32-godišnji veznjak propustio je Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi zbog neslaganja s izbornikom Diegom Maradonom, ali promjenom na klupi gaučosa nada se kako će se sada vratiti i u reprezentaciju.

"Priča je završena kako smo svi željeli. Najvažnije mi je to što ću ostati u klubu još dugo vremena i braniti boje kluba kojeg jako volim", izjavio je Riquelme koji se upravo iz Boce otisnuo i u Europu 2002. godine nakon što ga je kupila Barcelona.

U Bocu je stigao još 1995. kao 17-godišnjak, a 2002. godine preselio je u Španjolsku. Tamo je jednu sezonu nastupao za Barcelonu te četiri za Villarreal iz kojeg se i vratio u Buenos Aires.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.08.2010. u 13:09
    Legenda
    Obrisan korisnik