Nogomet

Scholes požalio odbijanje poziva

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 16.08.2010.
Scholes požalio odbijanje poziva
Foto: EPA

Legendarni veznjak Manchester Uniteda, Paul Scholes, priznao je da mu je žao što se povukao iz reprezentacije.

Bivši engleski reprezentativac, Paul Scholes, otkrio je da mu je žao što se oprostio od nacionalnog dresa i što nije sudjelovao na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Scholes je priznao da mu je Capellov pomoćnik, Franco Baldini, ponudio da ide na Svjetsko prvenstvo, ali da je odluku morao donijeti u vrlo kratkom vremenu.

"On mi je dao jedno popodne da se odlučim, a ja sam rekao da ne želim i sada vidim da sam pogriješio. Razgovarao sam s Alexom Fergusonom i on mi je prvi rekao da sam trebao ići jer sam igrao dobro u klubu", rekao je 35-godišnjak.

Međutim, veznjak je priznao da je imao malo više vremena za donijeti odluku da bi bila drugačija. "Sve se brzo događalo. Nisam želio tada reći da ću biti u reprezentaciji pa da onda požalim. Da sam imao nekoliko tjedana za odluku onda bi definitivno išao na Svjetsko prvenstvo", dodao je Scholes.

Premda se Engleska nije proslavila u Južnoafričkoj Republici, Scholes smatra da je ipak trebao biti tamo: "Nakon što je Engleska ispala, ljudi su govorili da moram biti zahvalan što nisam išao na Svjetsko prvenstvo, međutim, iskreno tvrdim da ja nemam takav osjećaj".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • du_zizou16.08.2010. u 15:18
    njemu i Giggsu kapa do poda!
    du_zizou