Nogomet

Bez Alispahića, pozvan Bunoza

Mihaela Bradovski • srijeda, 25.08.2010.
Bez Alispahića, pozvan Bunoza
Foto: www.radio-mreznica.hr

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić u utorak je objavio popis reprezentativaca koji će iznijeti kvalifikacijske dvoboje s Luksemburgom i Francuskom. Na popisu se nalaze tri nova imena, no ne i igrač Šibenika Mehmed Alispahić...

Osim Alispahića u odnosu na prošle reprezentativne akcije u kadru 23 igrača nema niti Samira Muratovića. "Muratovića nisam pozvao jer nije standardan u svom klubu, a meni za ove dvije utakmice trebaju samo oni s utakmicama u nogama."

"Vranješa i Bunozu pozvao sam jer je važno da mladi reprezentativci znaju da su ima vrata A vrste uvijek otvorena - ako za svoju pružaju dobre igre." Osim Gordana Bunoze i Ognjena Vranješa novi na popisu je i Senad Lulić.

Jedan od onih koji će svakako naći mjesto u početnoj jedanaestorici protiv Luksemburga je Senijad Ibričić. "Ibro je sjajnim igrama u dresu Hajduka izborio mjesto u momčadi. Što se Mujdže tiče, papiri za njega trebali bi doći ovoga tjedna."

Popis BiH reprezentativaca:
Kenan Hasagić, Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Emir Spahić, Safet Nadarević, Sanel Jahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Elvir Rahimić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Semir Štilić, Sejad Salihović, Gordan Bunoza, Edin Džeko, Vedad Ibišević, Zlatan Muslimović, Ermin Zec.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!