Nogomet

Ballack zasad bez povratka u Elf

Borna Rupnik • subota, 28.08.2010.
Ballack zasad bez povratka u Elf
Foto: HB-Press-Agency

Njemački reprezentativac Michael Ballack nije našao svoje mjesto među kandidatima za prve utakmice novog kvalifikacijskog ciklusa, no vjeruje da će se vratiti u kadar čim bude u punoj formi...

Njemačka je javnost nestrpljivo čekala popis izbornika Joachima Löwa kako bi saznala hoće li se Michael Ballack vratiti u Elf nakon što je odličnim igrama na Svjetskom prvenstvu bez njega osvojio treće mjesto.

Ballack naposljetku nije pozvan, no Löw ističe da prvo čeka njegovu spremnost za maksimalne napore: "Razgovarao sam s njime s puno poštovanja. Na dobrom je putu oporavka, svi smo zadovoljni napretkom, i sada mora pronaći svoju najbolju formu".

Povratnik u redove Bayera iz Leverkusena ne sumnja da ga čeka mjesto među budućim izabranicima: "Za mene je situacija jasna. Ja sam kapetan Njemačke i planiram preuzeti svoju ulogu kada budem sasvim spreman. Jedva čekam povesti Njemačku prema novim uspjesima".

Njemačka svoj put prema Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine otvara utakmicama protiv Belgije i Azerbajdžana.

Löw je pozvao 17 igrača koji su putovali u Južnoafričku Republiku, a njima je dodao Renea Adlera, Heika Westermanna,.Christina Träscha i Saschu Riethera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.08.2010. u 17:27
    kad ozil i khedira propadnu u realu itakako ce se racunat na ballacka
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.08.2010. u 13:58
    Ne treba im on više,ima puno boljih i mlađih od njega!!!!
    Obrisan korisnik