Nogomet

Kuže: "Bod Albanije nije iznenađenje"

Borna Rupnik • nedjelja, 05.09.2010.
Kuže: "Bod Albanije nije iznenađenje"
Foto: Sandro Donda

Josip Kuže odlično je otvorio kvalifikacijski ciklus za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine. Njegova je Albanija osvojila bod u Rumunjskoj...

Hrvatski izbornici na klupama Crne Gore i Albanije mogu biti itekako zadovoljni nakon prvih kvalifikacijskih ogleda za plasman na europsku smotru u Poljskoj i Ukrajini.

Zlatko Kranjčar svladao je Wales, a Josip Kuže odigrao je neriješeno (1:1) protiv Rumunjske. "Rumunjska je igrala dobro i otežala nam život u prvim minutama, no potom smo mi preuzeli kontrolu nad igrom", kaže Kuže.

"Nesretno smo primili pogodak, ali na kraju sam sretan ovakvim rezultatom jer je Rumunjska jaka momčad, koja mnogo kombinira, i ima pojedince koji znaju sami odlučiti utakmicu", dodao je albanski izbornik.

"Osim toga, bili su izrazito motivirani, dok smo se mi čvrsto postavili u obrani znajući da će im ponestati snage. Na kraju, bod Albanije u Rumunjskoj nije iznenađenje", zaključio je.

Pred Albanijom je u utorak vjerojatno i najlakši zadatak u skupini D, domaći ogled protiv Luksemburga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis05.09.2010. u 21:44
    sada tri boda i op na vrh grupe. fantastično!
    cameosis
  • kraljetina05.09.2010. u 20:28
    do prije nekoliko godina rumunji su bili solidna momcad, a sad koliko vidim padaju u zadnje vrijeme, valjda mutu vise ne nabavlja "robu" za repku
    kraljetina
  • Obrisan korisnik05.09.2010. u 17:11
    da je Rumunjska jaka momcad vama bi 5 komada utrpali
    Obrisan korisnik