Nogomet

Lovrek trese mreže po Južnoj Koreji

Nikola Vlahović • nedjelja, 05.09.2010.
Lovrek trese mreže po Južnoj Koreji
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Napadač Jeonbuk Motorsa, Krunoslav Lovrek, nastavio je s odličnim igrama u korejskom prvenstvu te je upisao novi pogodak...

Bivši napadač Zagreba, Carezo Osake, Hajduka, Liersea i Eskisehirspora, a trenutno član Jeonbuk Motorsa, Krunoslav Lovrek, ponovno je oduševio svoje poslodavce u Koreji.

Naime, u 19. kolu korejskog prvenstva, Lovrek je zabio gol u utakmici između njegovog Jeonbuka i Pohang Steelersa, a Lovrekova momčad slavila je rezultatom 3:2.

Naš napadač se dobro snašao u Koreji, a ovo mu je osmi gol u korejskoj ligi. Lovrek se u napadu odlično nadopunjuje sa Brazilcem Eninhom, koji je prvi strijelac prvenstva.

Nakon ne baš uspješne avanture u turskom prvoligašu Eskisehirsporu, odlazak u Koreju se pokazao kao odličan potez ovog 30-godišnjaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.09.2010. u 14:21
    Nikako mi nije jasno zašto majstori kao Mumlek, Lovrek pa i Vugrinec nisu ostvarili još puno bolje karijere. Naime, kada vidim tko se i što sve danas prodaje vani i imenuje igračima dođe mi da plačem.
    Obrisan korisnik
  • ronny198706.09.2010. u 07:42
    samo jedna riječ - majstor! http://www.youtube.com/watch?v=nsazpevOPrM nadam se da će se jednog dana vratit u zagreb...
    ronny1987
  • Obrisan korisnik05.09.2010. u 20:07
    odličan napadač,kako mi je bilo krivo kad se prije par godina ozlijedio na dvoranskom prvenstvu,a bio je tak blizu deportiva.
    Obrisan korisnik