Nogomet

Anelka: "U Savezu su mogli shvatiti"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 06.09.2010.
Anelka: "U Savezu su mogli shvatiti"

Nicolas Anelka odlučio je još jednom pojasniti da se ne planira vraćati u francusku nogometnu reprezentaciju te da kazna tamošnjeg saveza neće imati nikakav učinak...

Zbog dobro poznatih zbivanja na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici Nicolas Anelka dobio je od Francuskog nogometnog saveza 18 utakmica zabrane nastupa za nacionalnu selekciju, no napadač Chelseaja je potvrdio da mu ta suspenzija neće značiti ništa jer se ionako povlači.

"Službeno sam se povukao i 100% sam siguran da se neću vraćati. Nema šanse da se vratim u francusku reprezentaciju nakon svega što se dogodilo 19. lipnja", izjavio je Anelka francuskim medijima, ističući da je njegova odluka bila jasna već ranije.

"Da su u Savezu čitali novine, shvatili bi da sam okrenuo novu stranicu. Osim toga, u plavom dresu igram svaki vikend, za Chelsea", dodao je Anelka.

Francuski nogometni savez osim 31-godišnjeg Anelke kaznio je i Patricea Evru, Francka Riberyja i Jeremyja Toulalana, no s manjim brojem utakmica. Anelka je cijelu tu proceduru nazvao smiješnom, a dužnosnike Saveza okarakterizirao je "klaunovima".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kraljetina06.09.2010. u 23:58
    nema veze da li je dobar nogometas ili ne, samo znam da je jako bezobrazna osoba
    kraljetina