Nogomet

"Šest bodova mogli smo samo sanjati"

Borna Rupnik • četvrtak, 09.09.2010.
"Šest bodova mogli smo samo sanjati"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Rijekin napadač Radomir Đalović priznao je da su u reprezentaciji Crne Gore očekivali nešto manje od maksimalnog starta...

Bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar ostvario je sa svojom Crnom Gorom dvije pobjede na početku kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine. To je veliki poticaj Radomiru Đaloviću i njegovim suigračima uoči nastavka natjecanja.

Mirko Vučinić: "Osjećaj je nevjerojatan, ali moramo se usredotočiti samo na sljedeću utakmicu, protiv Švicarske u Podgorici. Počnemo li odmah razmišljati o osvajanju jednog od prva dva mjesta, naći ćemo se u problemima. Međutim, u sjajnoj smo poziciji i moramo biti ambiciozni".

"Prije ova dva dvoboja nadali smo se da bismo mogli osvojiti četiri boda, a o šest bodova samo smo sanjali", izjavio je riječki topnik poslije slavlja nad Walesom kod kuće i Bugarskom u gostima.

"No, naš se san ostvario. Hrabro smo se borili i protiv jednih i protiv drugih, vjerovali smo u sebe, držali taktičku disciplinu i pokazali mentalnu snagu od prve do zadnje minute u oba susreta", zadovoljan je bio Đalović.

"Sada je sve moguće. Možemo svladati i Švicarsku kod kuće, a osim toga uvjeren sam da ćemo nakon ovakvog uvoda sada imati i veću podršku nego ikada prije", zaključio je.

I izbornik Kranjčar ističe da Crna Gora može još bolje: "Nismo pokazali sve što znamo, a bit ćemo još jači kada nam se poslije ozljeda vrate Jovetić i Drinčić".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.09.2010. u 00:12
    Crna Gora,najmanja,a najuspješnija u regiji u ovim kvalifikacijama za sad.
    Obrisan korisnik
  • kraljetina09.09.2010. u 14:41
    tako se to radi
    kraljetina