Nogomet

Queiroz odbio Fulham, Japan i Australiju

Nikola Vlahović • utorak, 14.09.2010.
Queiroz odbio Fulham, Japan i Australiju
Foto: Sandro Donda

Bivši izbornik Portugala, Carlos Queiroz, rekao je da će ubrzo pronaći novi angažman i da je već imao nekoliko ponuda ovo ljeto...

Nakon što je Portugalski nogometni savez raskinuo ugovor sa Carlosom Queirozom, 57-godišnjak je izjavio da ne strahuje za svoj posao jer će uskoro ponovno obnašati funkciju trenera.

Queiroz je nedavno dobio suspenziju od šest mjeseci zbog ometanja rada antidopinške komisije, a to je samo ubrzalo odluku čelnika tamošnjeg nogometnog saveza da se rastanu s njim.

Međutim, 57-godišnji trener je otkrio da je ovo ljeto imao nekoliko zanimljivih ponuda, ali ih nije mogao prihvatiti: "Ovo ljeto sam primio nekoliko dobrih ponuda, ali sam tada još bio pod ugovorom sa Portugalskim nogometnim savezom".

Queiroz je otkrio i tko ga je sve želio angažirati: "Fulham je želio mene dovesti za trenera, a mogao sam postati izbornik Japana i Australije. To znači da nisam previše zabrinut za moju budućnost i nove ponude će ponovno doći".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 18:24
    nije mi previše bistro kako netko želi njega za trebera/izbornika? čovjeku je vrhunac "trenerske" karijere bilo mjesto pomoćnog trenera u Manchaster Unitedu. Svoj grandiozan talenat je pokazao u Real Madridu i Poetugalskoj reprezentaciji. Obje ekipe su igrale najlošiji nogomet unazad 5... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 16:17
    ha ha ha ti si najsmješniji trener na svijetu ja ne razumijem kako ga netko može unajmit
    Obrisan korisnik