Ostali sportovi

Uvjerljiva pobjeda na startu Superlige

Sportnet • srijeda, 22.09.2010.
Uvjerljiva pobjeda na startu Superlige

Na startu ovogodišnjeg izdanja Superlige naše igračice su sa uvjerljivih 7:0 svladale ekipu mađarskog Szekszarda AC, istaknuvši na taj način kandidaturu za naslov najbolje ekipe Superlige. O dominaciji naših igračica govori i podatak da su u sedam odigranih susreta naše igračice izgubile samo jedan set.

Za razliku od prošlogodišnjeg izdanja Superlige u kojoj su nastupile "male" Mladostašice skupljajući toliko potrebno iskustvo u seniorskom "pingiću" (što se pokazalo ispravnim potezom s obzirom na rezultate naših mladih igračica), ove sezone HASTK Mladost Iskon ponovno igra u najjačem sastavu ciljajući na sam vrh Superlige. U prvom kolu HASTK Mladost Iskon je dočekao ekipu Szekszarda iz istoimenog mađarskog gradića te uvjerljivo pobjedio 7:0, izgubivši u sedam susreta samo jedan set.

Po dva boda za našu ekipu su osvojile Tamara Boroš, Zhou Yue i Mirela Đurak dok je sedmi (prvi) bod donio par Boroš-Zhou. Kod mađarske ekipe počasni set je osvojila Rumunjka Andrada Vincze dok su Kineskinja Liu Siyu i Judith Wittinger ostale bez počasnog seta. U slijedećem kolu dočekujemo austrijski Foschberg LZ. Susret se igra u utorak 28.09. s početkom u 18:00 sati.

HASTK Mladost Iskon - Szekszard AC 7:0
Boroš/Zhou - Vincze/Wittinger 3:0, Đurak - Vincze 3:0, Zhou - Wittinger 3:0, Boroš - Liu 3:0, Zhou - Vincze 3:1, Đurak - Liu 3:0, Boroš - Wittinger 3:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!