Nogomet

Blanc: "Benzema sluša savjete lažnih prijatelja"

Antonija Pavlić • četvrtak, 30.09.2010.
Blanc: "Benzema sluša savjete lažnih prijatelja"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Laurent Blanc javno je prozvao Karima Benzemu da "očito sluša pogrešne savjete" pa tijekom utakmice na terenu ne daje maksimum...

Novi francuski izbornik Laurent Blanc otkrio je da je zabrinut zbog ponašanja svoga napadača Karima Benzeme, rekavši da 22-godišnjak slušajući pogrešne savjete na terenu ne daje maksimum.

"Nije naviknut na rad", kazao je za France Soir. "Kada s njim razgovaram u četiri oka, sluša me i shvaća što govorim. No, kada taj isti pozorni i odgovorni mladić kasnije izađe na ulicu, susreće ljude koji mu kažu: 'Ti si najbolji, ti igraš za Real Madrid, ti više ne moraš raditi na sebi'. To su lažni prijatelji", zaključio je.

Mladi se napadač dosta mučio u prvoj sezoni provedenoj u madridskom Realu (iz Lyona je 2009. došao za 30 milijuna funti), a slaba ga je forma koštala i propuštanja Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Nakon što se prošloga tjedna upisao u strijelce protiv Espanyjola te pogodio u nacionalnom dresu kontra Bosne i Hercegovine, očekuje se da će ga Blanc u dresu tricolora više koristiti u kvalifikacijama za Euro 2012. za koji će popis objaviti u toku današnjeg dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 19:13
    ma i on je izvikani prosječnjak.
    Obrisan korisnik