Nogomet

Grčki napad pojačao 35-godišnjak

Nikola Vlahović • petak, 01.10.2010.
Grčki napad pojačao 35-godišnjak
Foto: Kristijan Komarica

Izbornik Grčke, Fernando Santos, u nedostatku kvalitetnih napadačkih opcija u reprezentaciju je vratio 35-godišnjeg napadača...

Nakon što su Gekas i Amanatidis odlučili da više neće igrati za grčku nogometnu reprezentaciju, izbornik Fernando Santos tražio je novo rješenje za napad.

Tako je Portugalac odlučio pozvati 35-godišnjeg napadača AEK-a Nikosa Lymberopoulosa, koji se ove sezone vratio u Grčku nakon što je dvije godine igrao za Eintracht Frankfurt.

Inače, Lymberopoulos se bio prije godinu dana oprostio od nacionalnog dresa, međutim, prihvatio je poziv da pomogne Grčkoj u kvalifikacijskim utakmicama protiv Latvije 8. listopada i Izraela 12. listopada.

Hrvatski protivnik u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo tražit će puni plijen, odnosno šest bodova iz ove dvije utakmice. Prvo mjesto u skupini F drže izabranici Slavena Bilića, koji imaju četiri boda, isto kao i Izrael.

Vratari: Michalis Sifakis (Aris), Alexandros Tzorvas (Panathinaikos)

Braniči: Loukas Vyntra (Panathinaikos), Sokratis Papastathopoulos (AC Milan), Avraam Papadopoulos (Olympiakos), Stelios Malezas (PAOK), Nikos Spyropoulos (Panathinaikos), Vassilis Torosidis (Olympiakos), Giorgos Tzavelas (Eintracht Frankfurt)

Vezni: Costas Katsouranis (Panathinaikos), Alexandros Tziolis (Racing Santander), Giorgos Karagounis (Panathinaikos), Pantelis Kafes (AEK), Sotiris Ninis (Panathinaikos), Panagiotis Kone (Brescia), Thanasis Prittas (Aris)

Napadači: Dimitris Salpigidis (PAOK), Costas Mitroglou (Olympiakos), Nikos Lymberopoulos (AEK)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Tonco01.10.2010. u 20:46
    nadam se da ce obe utakmice zavrsit nerjeseno
    Tonco