Nogomet

Ronaldo: "Karijeru ću završiti 2011."

Borna Rupnik • subota, 02.10.2010.
Ronaldo: "Karijeru ću završiti 2011."
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Brazilac Ronaldo otkrio je svoje planove za završnicu svoje karijere, koju planira zaključiti za nešto više od godinu dana...

34-godišnji Ronaldo svoju karijeru privodi kraju u rodnom Brazilu, a tamošnjim je medijima izjavio da zna kada će objesiti kopačke o klin.

"Moje su misli usmjerene na igru do prosinca 2011. godine. Tada ću završiti karijeru, i to ovdje u Corinthiansu", jasan je bio Il Fenomeno.

Iako se često mučio s ozljedama, smatra da može odraditi još godinu dana: "I ova mi je sezona bila vrlo složena zbog zdravstvenih problema. Međutim, moram vratiti simpatije Corinthiansovih navijača. Moje će tijelo teško podnositi nove napore, no njima moram dati još ponešto".

Osim toga, naprijed ga tjera i jedan natjecateljski motiv: "Golema mi je opsesija osvojiti Copu Libertadores, to mi još nije pošlo za rukom".

Ronaldo se u Brazil vratio nakon europskih epizoda u PSV-u, Barceloni, Interu, Real Madridu i Milanu, tijekom kojih je zaslužio epitet jednog od najboljih napadača na svijetu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.10.2010. u 16:09
    istina, takvu klasu nisam nikad gleda, al sam je kriv jer je živija nesportski još od Intera. Šteta, šteta i šteta jer je mogla bit 100 puti bolja karijera.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.10.2010. u 14:38
    i unatoč svim ozljedama za mene je bija i osta najbolji napadač u povijesti. samo je jedan Il Fenomeno.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.10.2010. u 11:30
    da se nije toliko ozljeđivao, bio bi najbolji svih vremena
    Obrisan korisnik