Nogomet

Mourinho: "Engleskoj fale vratar i napadač"

Nikola Vlahović • nedjelja, 03.10.2010.
Mourinho: "Engleskoj fale vratar i napadač"
Foto: Shi-Yin Gu

Portugalski stručnjak, Jose Mourinho, osvrnuo se na Svjetsko prvenstvo te je otkrio probleme engleske nogometne reprezentacije...

Strateg Real Madrida, Jose Mourinho, svojim izjavama često podigne "medijsku prašinu", međutim, mnogi treneri mu diljem svijeta priznaju da je trenutno jedan od najboljih trenera.

Tako se Mourinho prisjetio Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici te se dotaknuo engleske reprezentacije i otkrio zbog čega su ponovno razočarali svoje navijače.

"Bez odličnog golmana ne možete osvojiti velike trofeje u nogometu, bez obzira radi li se o Svjetskom prvenstvu ili Ligi prvaka. Pogledajte Španjolsku, vratar Barcelone je Španjolac, Reala isto, Atletica isto tako", rekao je Mourinho.

Onda se osvrnuo na golmane u engleskim prvoligašima: "U Engleskoj golman Chelseaja nije Englez, Manchester Uniteda nije Englez, a nije ni vratar Arsenala Englez. Znači da u njihovim najvećim klubovima brane strani vratari".

Nakon što je detektirao da engleska nogometna reprezentacija nema dobrog vratara, dotaknuo se Mourinho i napada: "Oni imaju Waynea Rooneyja, ali on ipak nije istureni napadač, a bez klasičnog, isturenog napadača teško je nešto osvojiti. Englezima nedostaje dobar vratar, ali i jedan vrhunski napadač".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The Phantom03.10.2010. u 16:41
    Moj Mourinho fali tebi napadač ne možete dat gol da se igra 3 dana i to sve redom močnim ekipama
    The Phantom
  • Obrisan korisnik03.10.2010. u 16:15
    I Tesla je radio kao inženjer telefonije pa ljudi začudo ipak cijene njegv doprinos na poljima elektriciteta, radio valova itd.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.10.2010. u 15:57
    A da ipak napišete nešto o zlatnoj kopački, Messiju ? Radije nego da prevoditelj ustvrdi da Capello nema vratara.
    Obrisan korisnik