Nogomet

Davies: "Mislio sam da se šale"

Borna Rupnik • srijeda, 06.10.2010.
Davies: "Mislio sam da se šale"

33-godišnji Kevin Davies dočekao je svoj prvi poziv u englesku nogometnu reprezentaciju i - nije mogao vjerovati...

Boltonov napadač Kevin Davies našao se na popisu engleskog izbornika Fabija Capella za kvalifikacijsku utakmicu protiv Crne Gore u utorak 12. listopada, a svoje je iznenađenje tim pozivom teško mogao opisati.

"Bio sam kod kuće, sa ženom i djecom. Trebalo mi je vremena da uopće shvatio što se dogodilo. Da budem iskren, nisam mogao vjerovati, mislio sam da se šale. No, sada sam uzbuđen, želim iskoristiti priliku za koju nisam mislio da će mi se ukazati", pričao je Davies engleskim medijima.

"O pozivu u Englesku sanjao sam od malih nogu. Tada sam ukrašavao kuću za vrijeme Svjetskog prvenstva, a sada sam dio reprezentacije. Želim se dokazati, nadam se da ću u utorak dobiti priliku i možda zaslužiti još poneki poziv", nastavio je.

Smatra da mu godine i status novaka u Gordom Albionu neće biti prepreka za impresioniranje talijanskog stručnjaka: "U posljednjih sam nekoliko godina odigrao 250 utakmica za Bolton. Nisam često izostajao i dobro se osjećam".

"Nedostaje mi možda tek više golova u statistici, no pokazao sam i da sam timski igrač", dodao je presretni Kevin Davies.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.10.2010. u 15:07
    imali smo vec takav slucaj s juricem.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.10.2010. u 14:26
    Mogli bi i mi pozvati Vugrinca.
    Obrisan korisnik