Nogomet

Ronaldo: "Prošlost je prošlost"

Borna Rupnik • četvrtak, 07.10.2010.
Ronaldo: "Prošlost je prošlost"
Foto: EPA

Portugalska javnost nestrpljivo iščekuje nastavak kvalifikacija za europsku smotru u Poljskoj i Ukrajini, a Cristiano Ronaldo kaže da reprezentativci idu po svoju prvu pobjedu...

U petak za Portugalce počinje nova era: Carlosa Queiroza zamijenio je Paulo Bento, a svaka će utakmica nositi rezultatski imperativ jer je u prva dva kvalifikacijska kola za odlazak na Europsko prvenstvo upisan samo jedan jedini bod.

Nakon remija (4:4)s Ciprom i poraza (0:1) od Norveške, Portugalci se prvo moraju vaditi na čvrstim Dancima. "Prošlost je prošlost. Moramo razmišljati samo o sadašnjosti, a pobijedimo li u sljedeće dvije utakmice, lakše ćemo disati", najavljuje zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo.

"U teškoj smo situaciji, ali reprezentativci se osjećaju dobro. Nestrpljivo čekamo utakmicu u petak i idemo pobijediti", dodao je.

Mnogo će ovisiti i o njegovoj igri, a dobru je pucačku formu naznačio u prvenstvenom susretu protiv Deportiva iz La Corune: "Ti su mi golovi dali samopouzdanje".

"Dobra igra i golovi to čine. Svakim se danom osjećam sve bolje i spreman sam pomoći Portugalu", zaključio je Cristiano Ronaldo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.10.2010. u 00:31
    CR7 od stare se slave ne živi
    Obrisan korisnik