Nogomet

Aouate: "Protiv Hrvata moramo najbolje"

Borna Rupnik • četvrtak, 07.10.2010.
Aouate: "Protiv Hrvata moramo najbolje"
Foto: Davor Sajko

Izraelci se pripremaju za kvalifikacijski obračun s izabranicima Slavena Bilića, a vratar Dudu Aouate zna da će njegovi suigrači morati pružiti maksimum...

Hrvatska će kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2012. godine nastaviti u subotu u Izraelu. Dudu Aouate gostovanje naših najboljih nogometaša nije najdraža uspomena jer je upravo on stajao na vratima kada smo uz Eduardov hat-trick slavili 4:3 na njihovom terenu.

Mallorcin čuvar mreže ne očekuje ništa lakši susret ni ovoga puta: "Bit će to jedna teška utakmica protiv jake hrvatske momčadi. No, nama je to ujedno i jedna od najvažnijih utakmica te moramo odigrati najbolje što možemo kako bismo protiv Hrvata izvukli pozitivan ishod".

"Moramo se pouzdati jedni u druge te vjerovati da možemo doći do pobjede", ponudio je izraelski vratar recept za uspjeh.

Osim toga, nada se da će im od koristi biti i domaćinska atmosfera: "Igramo kod kuće i istrčat ćemo pred puni stadion, a to bi nam moglo pomoći da uzmemo sva tri boda, Ponavljam, bit će teško, ali naravno da želimo uzeti puni plijen".

U međuvremenu Luis Fernandez strahuje i zbog Liora Rafaelova, koji je uspješno odradio nekoliko treninga, no još uvijek nije sigurno hoće li biti spreman za utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.10.2010. u 22:55
    Izrael je zaista slab,ali pošto smo i mi slabi,prognoziram remi 0-0,ili bolje reći ništa ništa!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2010. u 18:17
    ako ne uzmemo 3 boda Bilic bi trebo sam skupit snage i reci odlazim,Ili je on slijep ili smo mi glupi?potencijal kakav imamo je davno trebao eksplodirati,a ono sve gore i gore,ne pobjedit raspalu Grcku a on jos sjedi na klupi.ne mozes uvijek imati srecu ,treba nekad i znati Bilicu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2010. u 15:48
    Imat će punu mrežu, a ne puni plijen.
    Obrisan korisnik