Nogomet

Kranjčar: "Englezi nas se boje"

Antonija Pavlić • četvrtak, 07.10.2010.
Kranjčar: "Englezi nas se boje"
Foto: Bernard Jurišić

Crnogorski izbornik Zlatko Kranjčar uzbudio je duhove na Otoku kada je izjavio da je nedovoljno oporavljeni Wayne Rooney pod nacionalni stijeg za predstojeće kvalifikacijske utakmice pozvan samo zbog sve veće prijetnje Vučinića i ekipe...

Hrvat na trenerskoj klupi Crne Gore Zlatko Kranjčar izjavio je kako je Fabio Capello nedovoljno oporavljenog napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneyja za predstojeće kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u reprezentaciju pozvao samo zbog sve veće crnogorske prijetnje.

"To je znak koliko su nam dvije početne pobjede podignule rejting", kazao je Cico. "Capello je svjestan da imamo itekako dobru momčad i pozivom Rooneyju zapravo je pokazao da ništa neće prepustiti slučaju."

Prije Eura 2008. Hrvatska je šokirala Engleze i direktno im onemogućila put u Austriju i Švicarsku, a tata Kranjčar i tu vidi simboliku kojom objašnjava Rooneyjev poziv. "Moguće je i da Englezi u sjećanju još uvijek čuvaju poraze protiv Hrvatske i sada u susrete protiv nacija s toga područja ulaze mnogo opreznije."

"Dvije pobjede, protiv Walesa i Bugarske, bile su izuzetno značajne za naše samopouzdanje", dometnuo je branič Partizana Stefan Savić. "U momčadi vlada fantastična atmosfera, stoga ove trenutke definitivno moramo što bolje iskoristiti. Sljedeća utakmica protiv Švicarske neće biti nimalo laka, ali pred nama je odlična prigoda i želimo ju iskoristiti. Još jedna pobjeda dodatno bi nas približila dogiravanju i omogućila da u London putujem lišeni pritiska". kaže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.10.2010. u 08:05
    na čemu j sad
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2010. u 19:12
    Ljudi hendikep na engleze!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2010. u 17:20
    Englezi su se sretno izvukli protiv Slovenije pa se sada plaše i Crne Gore. Teško će Cico do bodova sa Englezima,ali se sigurno neće izblamirati poput Bilića i njegovih boysa sa 9 komada u mreži u samo dvije utakmice!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2010. u 16:34
    To su dva plašljiva naroda.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2010. u 16:18
    Prc prc, Cico, kaj ne pamti kaj je bilo kad smo mi razjarili Engleze. Sretno, doduše, bilo bi super da im uzmu bar bod
    Obrisan korisnik