Nogomet

Riquelme: "Ne možemo gore od ovoga"

Mihaela Bradovski • petak, 08.10.2010.
Riquelme: "Ne možemo gore od ovoga"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U razgovoru za TyC Sports, ozlijeđeni Juan Roman Riquelme zaobišao je diplomatski ton te je svojim suigračima iz Boca Juniorsa uputio ozbiljne kritike...

Pet poraza od devet odigranih susreta i zauzimanje 14 pozicije natjeralo je Riquelmea na kritike na račun igre koju pružaju njegovi suigrači.

"Do sada nismo pronašli svoj slit. Kada navijači dolaze na stadion nikad ne znaju što mogu očekivati. Navijač smo ovog kluba i najvažnije mi je da momčad igra dobro. U ovom trenutku ne vidim ništa pozitivnog oko naše igre i to me jako brine."

Nakon nabrojanih nedostataka Riquelme je ponudio i rješenje. "Moramo početi misliti utakmicu po utakmicu. Važno je pronaći ritam kako jedan tjedan ne bi igrali dobro, a drugi već sve upropastili. A uspijemo li tako stići do pobjeda protiv jačih protivnika dobit ćemo i na samopouzdanju."

U moru loših elemenata iskusni je Argentinac pronašao i trunku optimizma. "Najbolja stvar u svemu je što ne možemo igrati gore od ovoga sada."

Iako datum povratka nije najavio, željan je igre i nadmetanja. "Znam da ću biti od koristi kada dođem u optimalnu formu. Želim igrati, a ne se dosađivati vikendima kada utakmice gledam s tribine."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.10.2010. u 14:33
    Bog nogometa!
    Obrisan korisnik