Nogomet

Velška legenda kandidira za izbornika

Borna Rupnik • subota, 16.10.2010.
Velška legenda kandidira za izbornika
Foto: EPA

Velšani su još uvijek u potrazi za dugoročnim rješenjem na izborničkoj klupi, a svoje je zanimanje izrazio i legendarni Liverpoolov napadač...

Nogometna reprezentacija Walesa jedina je u kvalifikacijskoj skupini G bez bodova, a pritom još uvijek ne zna tko će je voditi u nastavku borbe za plasman na Europsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Izabranu vrstu privremeno je poslije odlaska Johna Toshacka preuzeo Bryan Flynn, koji usprkos listopadskim porazima od Bugarske i Švicarske ostaje u igri.

Prestali su kandidati Chris Coleman i John Hartson, dok je jedan od najboljih velških nogometaša u povijesti, napadač Ian Rush, objavio da neće odbiti posao ukoliko mu ga netko ponudi.

"Ima mnogo zainteresiranih, ali ne bih mogao reći 'ne'. Posao bi bio težak, no ne i nemoguć. Imamo nekoliko fantastičnih mladih nogometaša i moja bi dužnost bila da im svima pružim priliku na terenu", izjavio je bivši igrač Liverpoola.

Velšanima je u ožujku na rasporedu dvoboj koji nestrpljivo iščekuju još od izvlačenja kvalifikacijskih skupina - u goste im dolazi Engleska.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!