Nogomet

Ancelotti zainteresiran za klupu Engleza

Nikola Vlahović • nedjelja, 17.10.2010.
Ancelotti zainteresiran za klupu Engleza
Foto: Sandro Donda

Trener Chelsea, Carlo Ancelotti, priznao je da je zainteresiran za klupu engleske nogometne reprezentacije...

Aktualni trener Chelsea, Carlo Ancelotti, javno je priznao da ga itekako zanima klupa engleske nogometne reprezentacije i da bi volio naslijediti Fabija Capella, kojemu ugovor završava 2012. godine.

"Zainteresiran sam, nikad nisam bio izbornik neke reprezentacije i to bih volio jednom raditi i tako bi stekao jedno novo iskustvo. Možda Redknapp ne bi volio da trener Engleske bude stranac, ali ako mene pitate, ja nemam ništa protiv, zašto ne", rekao je Talijan.

Čelnici Engleskog nogometnog saveza već su ranije govorili o tome da novi izbornik njihove reprezentacije mora biti domaći trener, međutim, Ancelotti radi dobar posao u klubu i ukoliko tako nastavi teško će ga biti ignorirati.

"Možda bih ja mogao predložiti Harryja Redknappa da bude trener talijanske reprezentacije u budućnosti. Međutim, to ne mogu sada jer je tamo Cesare Prandelli, moj prijatelj", dodao je Ancelotti.

Talijan ima ugovor po kojem bi na Stamford Bridgeu trebao ostati do 2012. godine, ali u nekoliko je navrata također naglasio da bi želio produžiti suradnju sa sadašnjim poslodavcima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!