Nogomet

Meksikanci saznali ime novog izbornika

Borna Rupnik • utorak, 19.10.2010.
Meksikanci saznali ime novog izbornika
Foto: EPA

Najbolji nogometaši Meksika napokon su saznali tko će im biti novi izbornik. Na reprezentativnu klupu sjest će trener Toluce...

Jose Manuel de la Torre imenovan je za novog izbornika nacionalne selekcije Meksika te tako postaje nasljednik Javiera Aguirrea, koji je tu funkciju po drugi put napustio nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Meksiko se kući vratio nakon poraza u osmini finala od Argentine, a novom izborniku prvi će zadatak biti vratiti dobru atmosferu u momčad te uvesti strožu disciplinu. Naime, zbog organiziranja zabave iz ekipe su na šest mjeseci udaljeni Efrain Juarez i Carlos Vela, a kažnjeno je još 11 meksičkih nogometaša.

"Želimo dobrodošlicu Joseu Manuelu de la Torreu, koji je jednoglasno izabran, uz bezrezervnu podršku svih meksičkih prvoligaških klubova", izjavio je predsjednik Meksičkog nogometnog saveza, Justino Compean.

De la Torre je trener Toluce, potpisao je ugovor do kraja ciklusa koji je kulminirati Svjetskim prvenstvom 2014. godine u Brazilu, a svog će se novog posla službeno primiti u siječnju iduće godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!