Ostali sportovi

Bivši olimpijac za buduće prvake

Sportnet • srijeda, 20.10.2010.
Bivši olimpijac za buduće prvake

Damir Atiković, sudionik Olimpijskih igara 1996. u Atlanti, priključio se kao trener stolnoteniskoj Akademiji Mladost Iskon.

Sportski direktor Viktor Vetturelli i Damir Atiković postigli su dogovor da će preuzeti trening najmlađih članova Akademije Mladost Iskon kako bi im se od prvih treninga omogućila najbolja moguća skrb u njihovom sportskom razvoju.

Višegodišnji reprezentativac Hrvatske, rođen 17.2.1971., na svom je sportskom putu od najranijih dana osvajao titule na domaćoj i međunarodnoj sceni. Juniorski prvak bivše Jugoslavije i trostruki državni prvak u kategoriji seniora, svojevremeno je sa Zoranom Primorcem pobijedio bivše svjetske prvake Rosskopf-Fetzner i Karlsson - van Scheele, a na Mediteranskim igrama u Tarantu '97. osvojio je treće mjesto u parovima.

Uprava kluba smatra da je dolaskom Atikovića ostvaren još jedan korak prema ostvarenju dugoročne vizije Mladost Iskon, koja je stvaranje novih naraštaja kako bi i u budućnosti sudjelovali u najelitnijim europskim klupskim natjecanjima s domaćim igračicama i igračima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!